18 juli van Ulft naar Santiago de Chile
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
20 Juli 2014 | Chili, Santiago de Chile
Fantastisch en heel relaxed in ongeveer een uur ben je zonder verkeersstress op de luchthaven van Düsseldorf, daar pak je de monorail die je rechtstreeks naar de vertrekhal brengt. Omdat ik al online had ingecheckt hoefde ik alleen nog maar naar de bagage drop off. Mijn koffer werd voorzien van allerlei fel gekleurde labels, omdat de overstap in Amsterdam voor de bagage erg krap zou zijn (op alles voorbereid en rekening houdend met het vliegen met Air France had ik alles voor de eerste overnachting in de handbagage).
Het begon triggy toen bleek dat het vliegtuig naar Amsterdam vertrok met ruim een 1/2 vertraging, terwijl ik maar 1 uur had om over te stappen op Schiphol. Gelukkig was de vliegtijd naar Amsterdam vandaag korter en was ik keurig op tijd om te boarden voor het vliegtuig naar Parijs.
Ook het overstappen in Prijs verliep probleemloos.
Hier vertrok het vliegtuig ook met meer dan een half uur vertraging, omdat 3 personen niet op waren komen dagen en de bagage van boord gehaald moest worden.