Donderdag 13-07-2017 Bai Dinh Pagode Trang an gro
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
13 Juli 2017 | Vietnam, Hanoi
Daarna gingen we naar Trang An voor een boottocht over de rivier en door 9 grotten. De boot werd geroeid door een lokale man. De grotten waren af en toe zo laag dat je gebukt in de boot moest blijven zitten en de roeier had al zijn stuurmanskunsten nodig om ons veilig door de grotten te kunnen varen. Ze noemen dit het Ha long land. De natuur was prachtig en ondanks de vele toeristen was het erg rustig. Onderweg stopten we nog even bij een tempel, waar we ook een ijsje kochten
Daarna weer 3,5 in de bus terug naar ons hotel, onderweg was er een fraaie zonsondergang, maar de bus kon niet stoppen omdat we via de snelweg terug gingen.
Na een verkwikkende douche ging ik samen met Joelle, Etienne, Lars en Anija in een prachtig Vietnamees restaurant eten. Het eten was er heerlijk en zag er fantastisch uit. Samen met een wijntje en zulk aangenaam gezelschap was het echt genieten. Toen we de rekening vroegen moesten we uiteindelijk 4.000.000 Dong betalen, wat neerkwam om ongeveer € 36 pp. Morgen een volle dag:
Hanoi City Tour, waterpoppen theater en daarna op de nachttrein naar Danang