Dinsdag 13-02-2018 dessert camp, garden restaurant
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
14 Februari 2018 | India, Jaipur
Rond 07.30 ging hier de zon op. Het was de moeite waard op hier vroeg voor op te staan. Het personeel had het gevoel dat ze na gisteravond wel iets goed te maken hadden, dus kreeg ik zelfs buiten het camp, terwijl ik foto’s stond te maken, een kop koffie gebracht. Het ontbijt was matig. Ik zat weer helemaal alleen in die immense eetzaal, terwijl 3 mannen hun uiterste best deden om me van alles te brengen. Daarna stonden ze op een rijtje toe stonden te kijken hoe ik zat te eten. Om 11.00 kwam mijn chauffeur en deze bracht mijn naar een restaurant met een prachtige tuin, waar ik van een lichte lunch kon genieten en mijn blog kon bijwerken, voordat ik naar het vliegveld gebracht zou worden voor de vlucht naar Jaipur. Ook nu weer vertraging (45 minuten). Jaisalmer heeft een militaire basis i.v.m. grens met Pakistan, dus lopen er op het vliegveld een groot aantal bewapende mannen van de dessertpolitie rond en zijn de veiligheidsmaatregelen ook erg streng. Het is dan ook ten strengste verboden om op en om het vliegveld foto’s te maken. De vlucht was niet helemaal volgeboekt dus ik kon lekker ruim zitten. In Jaipur werd ik ook weer keurig opgewacht en naar mijn hotel gebracht. Weer een heel leuk hotel. Deze chauffeur blijft nu bij me tot Delhi.
15 Februari 2018 - 10:08
Marianne Koebrugge:
Je valt haast van het ene uiterste in het andere, maar volgens mij geniet je met volle teugen van dit prachtige land. Dank dat je ons meeneemt in je ervaringen. -
15 Februari 2018 - 12:25
Mary:
Hoi Tineke,
ik betrap me erop dat ik eerst de foto's bekijk en dan lees wat je beschrijft . Weer hele mooie plaatjes.
Gr Mary