laatste jungledag
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
09 Augustus 2022 | Ecuador, Baños
Helaas vandaag de laatste da we vertrekken terug naar Quito.
We zouden om 06.30 nog een keer gaan birdwatchen, maar het had de hele nacht geregend en dachten dat het niet door zou gaan, totdat Abbey om 06.15 vanaf het restaurant schreeuwde: waar is mijn groep? Binnen 5 minuten waren we allemaal aanwezig en gewapend met een kopje koffie gingen we de laatste keer peddelen. Het was onze geluksdag we zagen een luiaard en ook spotten we het kleinste aapje ter wereld ( een soort grote muis met een lange staart). Na het ontbijt was het jungleavontuur echt voorbij. Er werd nog gauw een groepfoto gemaakt. Wij gingen met onze spullen in de kano's terug naar Cuybeno bridge waar de bus terug naar Quito zou komen. De bus was laat i.v.m. regen. Dus we hingen een beetje rond op de verzamelplaats. Uiteindelijk vertrokken rond 13.00. De bus was een stuk comfortabeler dan de vorige keer. We reden in de stromende regen en we moesten zelfs 2 keer stoppen, omdat er een boom midden op de weg lag. Deze werd door een aantal sterke mannen uit de bus met vereende krachten verwijderd. De regen zorgde voor veel oponthoud en we waren pas om 01.30 terug bij onze opstapplaats. We moesten met zijn zessen terug naar ons hotel, die om de hoek bleek te liggen. Ik kreeg weer mijn eerste ruime kamer terug. het wordt een kort nachtje, want morgen om 08.30 staat de chauffeur klaar om me naar Cotopaxi te brengen.
09 Augustus 2022 - 07:09
Mary:
Hoi Tineke Fantastisch Ik kijk eerst de foto’s en dan lezen en weer de foto’s Ik zou niet mee durven maar het is bijzonder en prachtig Wel echt iets voor jou Groetjes Mary -
09 Augustus 2022 - 07:46
Wim:
Hoi Tineke, idd ik kijk ook altijd eerst naar de foto’s. Dan je verhalen nogmaals de foto’s. -
09 Augustus 2022 - 11:02
Diny:
Ja foto ‘A bekijken is al een verhaal en weer gogele dat kleinste aapje bekijken! Regen is niet altijd leuk! Het is wel weer een hele belevenis!
Groetjes -
09 Augustus 2022 - 11:33
Diny:
Wel een filmpje bekeken van de luiaards heb ze ook al eens gezien in de dieren park in Amersfoort je moet geluk hebben want overdag slapen die beesten!