21-02 outreach, aanbieden donatie
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
27 Februari 2025 | India, Vizianagaram
Vrijdag 21-02-2025 outreach, overhandigen donatie
Vandaag zou een grote donatie voor de fysiotherapie worden overhandigd, dus iedereen was bezig om van alles te organiseren: bloemen voor de gasten, inrichten van de zaal enz.
Zoals gewoonlijk bij dit soort gelegenheden had ik het gevoel dat ik in de weg liep, dus ging ik maar mee om de kinderen uit de outreach op te halen.
Vanmiddag rond 03.00 p.m. werd de sponsor verwacht om officieel alle spullen die al minstens een week in het administratie blok stonden te overhandigen.
Tot mijn verbazing bleek ik special guest te zijn en zo’n half uur van tevoren werd mij gevraagd om ook even iets te zeggen. Zo fijn dat ze dit hier altijd op het laatste moment vragen. Onze kindjes uit de outreach moesten ook blijven wachten op de overhandiging en hier en daar waren wat geluiden die kenbaar maakten dat ze dit niet helemaal konden waarderen.
Nasroon was de ceremoniemeester en deed haar taak voortreffelijk.
Na de inmiddels gebruikelijke verwelkoming en de bloemengroet, waren er divers sprekers en uiteindelijk werden de spullen officieel overhandigd. Compliment voor al de kinderen die iedere keer, in de hitte, maar weer keurig in het gelid zitten en al die toespraken aanhoren.
Na de officiële overhandiging volgde er voor de gasten nog een rondleiding door de fysiotherapie en de plastic fabriek.
Ook nu weer een dag met bijzondere ervaringen.
27 Februari 2025 - 11:43
Marianne Koebrugge:
prachtig Tineke dat je dit allemaal kunt meemaken en er zoveel goed werk mee doet.
28 Februari 2025 - 21:25
Jan:
.... ben ik natuurlijk toch wel benieuwd wat jij daar nog hebt gezegd als special guest !