6-3 met Leela op ronde, CC sitting-aid 2025
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
10 Maart 2025 | India, Vizianagaram
Donderdag 6-3-2025 mee met Leela op ronde, CC sitting-aid 2025 version??
Vanmorgen ging ik eerst even mee met Leela op ronde door de school.
Alle kleine klachtjes en ongemakken konden bij haar gemeld worden. En zo nodig gaf ze direct zorg met haar 3 magische tubes met zalf.
Volgens kwam het grootste effect voort uit de TLC (tender loving care) en een beetje individuele aandacht.
Na deze ronde bleef ik even staan kijken bij de dansles.
Regelmatig komt een meneer die klassiek dansers is geweest de kinderen onderwijzen in de (Indiase) danskunst. Een plezier om na te kijken.
Iedereen mocht meedoen en vergat hier even zijn of haar handicap, terwijl er op ritme verschillende danspassen en bewegingen werden geoefend.
Er werd ondertussen nog druk gewerkt aan de fixatie voor de CC sitting aid 2025, maar we komen steeds verder bij de het eindresultaat.
Er bleek maar weer eens dat we doordat we met alle teams (social workers, instrumentmaker, medisch zorg, fysiotherapie en naaiatelier) dicht op elkaar zitten, we snel en rechtstreeks gebruik konden maken van elkaars expertise en het bleek dat ook het naaiatelier in ons TEAM (Together Everyone Achieves More) weer van essentieel belang was..
We willen als volgende aanpassingen ook nog een doorzichtige plastic box in het blad maken, zodat er met water, zand of speelgoed of iet anders gespeeld of gemanipuleerd kan worden.
Natuurlijk komt er een afsluitende deksel op de box en kan de box eruit gehaald worden zodat hij regelmatig schoon gemaakt kan worden.
Na de chai was het tijd in de ruimte van de social workers even bij te praten over de dag.
Onderweg naar het guesthouse maakte ik nog wat impressies en daarna genoot ik van de prachtige zonsondergang.
Morgen gaan we al heel vroeg naar Vizag om naar een videocamera (die gesponsord wordt door mijn Rotary Club: RC Bergh) voor de Campus te gaan kijken.
19 Maart 2025 - 23:42
Jan:
..je wordt helemaal onderdeel van het team daar. Zal weer raar zijn om dat los te laten .. Hopelijk een mooie doelstelling met de videocamera straks. Succes met zoeken ;-)