11-03 babywalker, ondertussen op de Campus
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
16 Maart 2025 | India, Vizianagaram
Dinsdag 11-03-2025 babywalker, ondertussen op de Campus
Online hadden we 2 babywalkers besteld. Voorlopig om uit te proberen of ze stevig, veilig en stabiel genoeg waren en vooral hoe de wielen zich zouden gaan houden in de Indiase
omstandigheden.
Er werd vandaag een grote doos bezorgt, die rechtstreeks van de security naar de fysio werd gebracht. Ze wisten inmiddels wie dit soort dingen bestelde. De grijs-zwarte uitvoering werd het eerst geleverd. En op z’n Indiaas werd deze met vereende krachten (altijd direct meer dan 4 mensen betrokken) in elkaar gezet.
Het jongetje vond het, na eerst even wennen, prachtig en ook de moeder was dolgelukkig.
We moesten nog iets doen aan het verbeteren van de zithouding, maar ze hadden inmiddels al 2 weken te horen gekregen dat er een babywalker aan zou komen.
Dus de walker mocht mee naar huis om uit te proberen. Deze moeder, is een supermoeder, ze bekijkt de zaken erg goed en zal zeker volgende week accuraat aangeven waar er problemen zijn en bovendien zelf een oplossing aandragen.
Volgende keer gaan we beter kijken naar de zithouding en hoe we hem stabieler en vooral rustiger kunnen laten zitten. En bovendien zorgen we dan voor batterijen in de speelunit, kijken wat er dan gaat bewegen of licht en geluid gaat geven.
Natuurlijk kwam de security controleren wat er in de ambulance meeging en wat er van de Campus zou verdwijnen. Maar ook die staan niet meer verbaasd, als ik bij iets betrokken ben.
Ondertussen was er weer een gesponsorde lunch met de nodige foto’s en toespraken en verdere formaliteiten.
Meestal krijgen de kinderen naast de lunch ook nog een extra traktatie aangeboden.
Het is hier inmiddels zo heet, dat ik echt tussen 01.00 p.m. en 04.00 p.m. op mijn kamer in de airco moet zijn.
Na het afkoelen was er weer prachtig gouden licht, voor nog meer impressies van de activiteiten op de Campus.
21 Maart 2025 - 23:39
Jan:
het is iedere keer weer leuk om de combinatie van je verhaal en de foto's te zien [e-38] succes met het verwerken van de hitte ! Hopelijk krijg je stroomuitval [e-1f605]