12-03 Campus, spalken, D-Mart, kapper
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
17 Maart 2025 | India, Vizianagaram
Woensdag 12-03-2025 Campus, afdrukken voor spalken, D-Mart, uniformjasjes en kapper
Vanmorgen in het prachtige ochtendlicht weer een aantal mooie impressies gemaakt op de Campus.
Ondertussen vond ik tijdens het zoeken op internet een basic online cursus Telugu, 4 weken en voor 500 roepi, daar kon ik me toch geen bult aan vallen, dus besteld.
’s Morgens kwam het jongetje uit de outreach om gipsafdrukken te maken voor zijn nieuwe spalken. Ondertussen zorgden ze nog even voor dat zijn oude spalken een nieuwe zool kregen (wel veel werk en energie voor 14 dagen).
Om 03.00 p.m. was er een auto en een chauffeur beschikbaar, zodat we naar Vizianagaram naar de D-mart konden gaan om een doorzichtige box te zoeken voor het blad van de CC sitting-aid, ondertussen was er ook nog een opdracht van Sharma gekomen om een offerte voor nieuwe uniformjasjes voor het medisch team. Ik had met Sharma besproken dat ze allemaal maar 1 jasje hadden en geen schone reserve voor noodgevallen Het totale bedrag voor 6 jasjes was 3000 roepie (€33,00).
Daarna was het tijd om naar de kapper te gaan, hier kon je zonder afspraak binnenlopen en ik was direct aan de beurt. Het was een hardhandige maar zeer vakkundige knipbeurt. Je kunt hier je haar laten knippen voor 250 roepie, nog geen €3,00. Volgende keer ga ik dus mijn haren niet thuis laten knippen voordat ik op reis ga.
Ik had voor Nasroon, Rambabu en de chauffeur een grote reep chocolade gekocht, als dankjewel voor al hun tijd die ze met en aan mij gespendeerd hadden. ‘s Avonds kreeg ik een filmpje met dankjewel, madam van Lucky, het dochtertje van Rambabu . Hij vertelde de volgende dag dat ze ’s nachts de chocola mee naar bed genomen had, zo blij was ermee geweest.
Ik krijg hier bijna geen gelegenheid om mijn geld uit te geven, dit geld was dus erg goed besteed.
17 Maart 2025 - 19:58
Mannie:
[e-1f618] je haar zit weer keurig
17 Maart 2025 - 20:20
Diny:
Effen jou verhaal gelezen wel weer bedankt groetjes
21 Maart 2025 - 23:45
Jan:
wat goed dat je Telugu gaat leren ! Lijkt me bere-moeilijk ! Wordt vast enorm gewaardeerd als je paar woorden spreekt.