16-03 rustdag
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
23 Maart 2025 | India, Vizianagaram
Zondag 16-03-2025 rustdag
Vanmorgen in het gouden licht rondgelopen over de Campus voor nog meer mooie impressie.
Vanmiddag na de lunch ging ik samen met Sharma naar Vizag naar een grotere D Mart. Ik wilde nu graag even (zonder allemaal mensen om me heen die steeds heel goed bedoeld vroegen heb je nog iets nodig madam) rondkijken wat er zoal te koop was.
Er was van alles te koop: kleren (veel te warm om überhaupt iets te gaan passen), opbergspullen,
Keukenspullen, kantoorartikelen en levensmiddelen.
Uiteindelijk kwam in bij de kassa met een schrift voor mijn Telugu lessen (als ik iets opschrijf kan ik het toch beter onthouden), potloden (mijn kinderen zullen wel zeggen, ja natuurlijk), heel veel chocola (om uit te delen) en zoute crackers om iets hartigs te eten hebben i.p.v. alle de zoete snacks hier.
Sharma moest lachen om het aantal inkopen, maar meer had ik echt niet nodig.
Onderweg naar huis stopten we nog bij een kwekerij, waar de Campus altijd al hun planten kocht. Een eldorado aan de rand van de grote drukke stad Vizag.
De laatste stop was bij Café Coffee Day, deze keer trakteerde ik, espresso voor Sharma en cappuccino voor mij.
We waren gelukkig precies op tijd om de vrouw en het zoontje van Sharma op te kunnen halen bij de bushalte.
Ze kwamen na een lange busrit terug van de ouders van zijn vrouw.
Op Campus was er een hoop lawaai in eetzaal, want vertoonden ze een film (heel gebruikelijk op zondag en anderen vrije dagen).
Ook deze avond was er weer prachtig maanlicht.
Morgen gaan we weer voor controle naar de outreach, benieuwd waar we nu weer terecht komen en wat ze nu weer te zien krijgen.