28-03 foto’s video’s, voorbereiding workshop - Reisverslag uit Vizianagaram, India van Tineke - WaarBenJij.nu 28-03 foto’s video’s, voorbereiding workshop - Reisverslag uit Vizianagaram, India van Tineke - WaarBenJij.nu

28-03 foto’s video’s, voorbereiding workshop

Door: Tineke

Blijf op de hoogte en volg Tineke

12 April 2025 | India, Vizianagaram

Vrijdag 28-03-2025 foto’s video’s bewerken, laatste workshop voor bereiden.

Vandaag heb ik bijna de hele dag in de woonkamer van Anne op de begane grond van het guest house gebivakkeerd. Hier was een prima airco, een grote eettafel en een bureau (met elektra aansluiting voor de laptop. Verder was er ook een printer. Vanaf het begin had al een haat-liefde verhouding met deze printer. Deze gaf voortdurend allerlei rare foutmeldingen en printte dan de zaken niet uit die ik nodig had. Vooral heel lastig als je uitdraaien voor de workshop moest maken.

Ten einde raad vroeg ik Sharma om me even te helpen. Deze had het zo opgelost en vertelde mij dat het papier heel precies moest worden ingevoerd, waarom gaf de printer dan geen melding: papier niet goed ingevoerd.

Gelukkig zat er nu op de goede manier voldoende papier in om de opdrachten voor de verschillende disciplines van het medisch centrum uit te kunnen printen.

Van het uitzoeken van alle foto’s en video’s kreeg ik bijna vierkante ogen, maar alles moest voordat ik terugging naar Nederland op een externe schijf geüpload worden, zodat ze met de content aan de slag konden voor de promotievideo.

Samen met Suesh (fundraiser) had we mooie certificaten voor het TEAM ontworpen, waarbij Suesh

gezorgd had dat deze in Vizianagaram op stevig papier kwalitatief mooi waren uitgeprint.

Terwijl ik even ging buurten (chai drinken) bij het medisch centrum trof ik Laksman die de hamer terug kwam brengen.

Ik had mijn sporttas voor de handbagage meegenomen en het naaiatelier pakte hier de 10 tassen in die door de swapgroep waren besteld en die naar Nederland moesten.

Ondertussen kwam ik ook de jongeman tegen waarvoor Rambu nieuwe schoenen hadden geregeld en hij vond ze fijn en zowaar zaten de schoenen aan de juiste voeten en had hij het enkelbandje ook goed gebruikt.

Inmiddels waren er een aantal projecten volgens afspraak afgerond of bijna klaar o.a:

• CC chair,
  • de speciale spalken
  • de prothese met het kniegewricht was functioneel en kon gebruikt worden, hier moest alleen nog de laatste afwerking worden gedaan.

Het gaf een goed gevoel dat deze projecten inderdaad allemaal binnen de tijd waren gelukt.

Het was weer ontzettend heet.

’s Avonds bij het diner was het in de eetzaal (met werkende ventilatoren) nog steeds 34 graden.

Morgen de laatste workshop en ook een afscheid programma met de kinderen, ben heel benieuwd hoe dat allemaal zal gaan verlopen.