Dinsdag 09-08-2016 van Kathmandu naar Pokhara
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
10 Augustus 2016 | Nepal, Pokhara
Vol goede moed vertrokken we om 08.15 uit Kathmandu, we kwamen onmiddellijk in het spitsverkeer terecht. Uiteindelijk hadden na 2 uur pas 20 kilometer afgelegd en hadden we op de pas naar de laagvlakte van de Terai helemaal stilgestaan door een gekantelde vrachtwagen, een vrachtwagen met een lekke band en een bus die de bocht niet kon halen. We reden over de enige in- en uitgangsweg vanuit Kathmandu. Uit verveling begon ik maar versierde vrachtwagens te fotograferen. We hielden regelmatig een korte plas- , rook of koffiestop. De lunch hadden we met een prachtig uitzicht op de rivier. Er werd vers Nepalees voedsel voor ons bereid. En de kok leerde mij de geheimen van het bereiden van de pakoda (een Nepalese snack). De laatste 20 minuten werden we nog even helemaal door elkaar geschud. Uiteindelijk waren we na 9 uur bij os hotel in Pokhara. Iedereen was total los en ging na een lekker douche naar bed.