2019-01-08 verband wissels, afscheidsdiner
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
04 Augustus 2019 | Myanmar, Naypyidaw
Gisteren waren we al begonnen met een aantal sets van de instrumenten te steriliseren, te drogen en daarna stevig in te pakken voor de terugreis naar San Francisco. Natuurlijk stonden waren er nog een aantal steriele nood sets startklaar. Tijdens het verband wisselen kregen de patiënten een klein roesje, omdat het wisselen van de verbanden erg pijnlijk kan zijn. De andere artsen waren ondertussen bezig met post-clinic en thuis instructies aan de patiënten. Na het verband wisselen moesten er eigenlijk alleen maar instrumenten apart gesteriliseerd worden. Morgen wordt alles weer ingepakt voor vervoer terug naar Amerika. Vandaag moest tijdens het happy hour alles opgemaakt worden, anders moest het n de bus mee naar Yagong. Tijdens ons afscheidsetentje hadden we een aantal gasten uit het ziekenhuis (2 hoofdzusters en Dr. Hyj). De dames waren prachtig gekleed in hun nauwsluitende longyi met hun bijpassende effen strakke topjes. Er werd een toast uitgebracht op de voortreffelijke samenwerking met het vakkundige personeel van het ziekenhuis en de succesvolle missie. We hebben 63 patiëntjes kunnen helpen en hun leven waarschijnlijk ingrijpend veranderd door het verwijderen of opheffen van contracturen, littekens te corrigeren en kinderen met een cleft lip weer de mogelijkheid gegeven om te glimlachen.
04 Augustus 2019 - 14:58
Mary:
Hoi Tineke ademloos heb ik achter elkaar al je verslagen gel even en je foto,s bekeken Echt fantastisch wat een prachtig werk hebben jullie gedaan En war geweldig ook al die kleine stoere kindjes Super Na gedane arbeid nu tijd voor een beetje rust -
06 Augustus 2019 - 19:57
Diny:
Halo
Geweldig weer goede daad gedaan toch weer glimlach van die kindjes geweldig dankbaar werk
Groetjes