22-12-2018 Dubai, inchecken boot
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
22 December 2018 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Koffers ingepakt (ze gingen met veel moeite weer dicht) en uitgecheckt.
We besloten wat verder langs de Dubai Creek te lopen en tot onze verbazing waren we na een korte wandeling bij het vertrekpunt van de dinner cruise.
We vonden een heerlijk terrasje aan het water, waar we genoten van al de activiteiten op het water.
Aan teruglopen hadden we geen zin, we probeerden de hier overal aanwezige watertaxi's. We konden alleen naar de overkant van het water.
Daar aangekomen moesten we een volgend kaartje kopen naar de Old Dubai Souk. We stapten weer in dezelfde boot, deze keer bracht hij ons in de buurt van ons hotel. Er was veel wind, dus we kregen behoorlijk wat water over ons heen. We moesten nog een keer door de souk, waar we wat aten. We zaten her eerste rij om het aan en af varen van de watertaxi's te zien. Rond 17.00 gingen we weer naar het hotel, tot het tijd was om met de taxi naar het cruiseschip te gaan.
22 December 2018 - 14:57
Marianne Koebrugge:
Hoi Tineke, je zult nu wel klaar zijn voor de cruise. ik hoop dat je geen last van zeeziekte krijgt, haha.
heb je een hut met balkon en heb je in Mumbai nog tijd om je "gastfamilie"te begroeten, ? zou leuk zijn. Veel plezier. -
23 December 2018 - 07:00
Mary:
Goede vaart en ik ben heel benieuwd naar de foto's
Gr. Mary