Directe omgeving nog een beetje verkennen
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
23 Augustus 2024 | Australië, Sydney
Donderdag 23 augustus Beetje rondlopen in de omgeving
Vanmorgen weer een prachtige zonsopgang met het Opera House in roze tinten.
Heel hard gewerkt om de blog helemaal up-to-date te hebben, voordat ik vertrek naar Vanuatu.
Ik heb geen idee hoe goed het internet daar werkt en of ik er inderdaad foto’s kan uploaden.
Helemaal scheel van het op het beeldschermwerken, liet ik mezelf toch nog maar even uit. De directe omgeving nog wat beter verkennen. Uiteindelijk kwam ik terecht in de buurt van de grote uitkijktoren van Westfield.
Hier was ook een mega winkelcentrum, met allemaal superdure merken zoals Rollex, Vuiton, Prada enz. Verder was er een prachtige, grote kerk St. Martins College, waar ik een viering bijwoonde. Na even een kaarsje opgestoken te hebben, ging ik weer naar huis. Verder met de blogs.
Morgen om 07.00 a.m. word ik opgehaald om naar het vliegveld te gaan. Eerst vlieg ik naar Brisbane en vandaar naar mijn uiteindelijke bestemming Vanuatu, waar ik 3 weken vakantie ga houden bij en met mijn nichtje Elisabeth.
25 Augustus 2024 - 16:48
Diny Elemans:
Mooie interieur van die kerk mooie brandschilderen ramen en dat Maria beeld is prachtig geniet van die mooie omgeving bedank dat ik mee mag kijken via al jouw mooie foto’s