even bijkomen
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
02 Oktober 2024 | India, Vizianagaram
Zondag 29-09-2024 even bijkomen
Na de intensieve en hete dag van gisteren, vandaag even bijkomen.
Uitslapen lukte natuurlijk weer niet. Maar nadat ik van de werkelijk schitterende zonsopgang had genoten ging terug naar bed om te proberen om nog een paar uurtjes te slapen. En wonder boven wonder lukte dat.
Echt een lummel dag: een beetje lezen, foto bewerken en de blog bijwerken.
De kinderen van de Campus hebben een lange vakantie (2 weken) i.v.m. allerlei festivals.
Vanaf morgen vertrekken de meeste kinderen al naar huis. De outreach kinderen en de kinderen van buiten de Campus komen nog wel, maar er is voldoende tijd om andere dingen te gaan doen.
Ik ga met het naaiatelier overleggen of kleine kraak- en knuffeldoekjes voor me willen maken en ga kijken of ik zelf ook nog iets kan maken bijv. een labeldoekje.
Er was vanavond ook zelfs ook nog een prachtige zonsondergang.
Kijken wat volgende week brengt en of ik deze schoolvakantie nog een tripje kan maken naar een van de nationale parken.
04 Oktober 2024 - 21:43
Diny:
Die zonsopgang en die zonsondergang is geweldig dat mis ik wel hier in Silvolde ook dat was wel in het buitengebied van Gaanderen waar ik toen woonde had je ook die mooie Zonsondergang en die zonsopgang en wolken partijen was ook mooi op die Gaanderenhei geen gebouwen en dat is wel in Silvolde dat is jammer want dat mis ik nog steeds die zonsopgang en die zonsondergang